SISTEM ENERGETSKOG MENADŽMENTA U SRBIJI

Održan novi ciklus obuka za energetske menadžere


Objavljeno : 5.11.2017.

image

U periodu od 30. oktobra do 4. novembra 2017. godine održan je novi ciklus obuka za energetske menadžere. Treću obuku za energetske menadžere u oblasti opštinske energetike pohađalo je 30 polaznika a drugu obuku za energetske menadžere u oblasti energetike zgrada pohađalo je 27 polaznika. Kao i prethodne, i ova obuka je održana na osnovu javnog poziva zainteresovanim polaznicima koji je u avgustu objavio Mašinski fakultet u Beogradu kao institucija koja je na osnovu odluke Ministarstva rudarstva i energetike ovlašćena za obavljanje poslova obuke energetskih menadžera i energetskih savetnika  (Službeni glasnik RS, broj 95/15).

Polaznicima obuke obratili su se pomoćnik ministra rudarstva i energetike profesor Miloš Banjac i dekan Mašinskog fakulteta, profesor Radivoje Mitrović, koji su pozdravili polaznike i poželeli im puno uspeha u obuci i daljem radu o oblasti energetskog menadžmenta.

Stručnjaci Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Maja Matejić i Dragan Urošević učestvovali su na obuci u svojstvu predavača i tokom dvodnevne nastave upoznali obe grupe polaznika sa Informacionim sistemom za energetski menadžment (ISEM) i načinom njegovog korišćenja. 

 


image Informativni centar za energetski menadžment

e-mail: sem@mre.gov.rs

tel: 011 360 4489


Javni poziv 2017 NOVO ___________________________ Javni poziv 2016