SISTEM ENERGETSKOG MENADŽMENTA U SRBIJI

Partneri na projektu

Privredna komora Srbije (PKS)

Privredna komora Srbije bavi se zastupanjem interesa privrede pred Vladom Republike Srbije i drugim državnim organima i institucijama, kao i unapređenjem ekonomske saradnje sa inostranstvom i promocijom Srbije i srpske privrede u zemlji, regionu i svetu. PKS pruža podršku domaćim i stranim kompanijama kroz konsultacije i posredovanje i bavi se poslovnim obrazovanjem radi jačanja konkurentnosti domaće privrede.

Paralelno sa realizacijom projekta “Smanjenje barijera za ubrzani razvoj tržišta biomase u Srbiji” čija se kancelarija nalazi u njenim prostorijama, Privredna komora Srbije će učestvovati u realizaciji niza aktivnosti predviđenih projektom.

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO)

Stalna konferencija gradova i opština predstavlja savez gradova i opština, mesto okupljanja i razmatranja zajedničkih pitanja i problema, kao i formulisanja i predstavljanja zajedničkih interesa jedinica lokalnih vlasti. SKGO omogućava zastupanje interesa lokalnih vlasti i lobiranja kod centralnih vlasti u procesu definisanja strateških pravaca i donošenja propisa od značaja za lokalnu samoupravu, kao i razmenu mišljenja, znanja i najboljih praktičnih rešenja iz rada lokalne samouprave.

Misija SKGO je da zastupa interese, pruža visokokvalitetne usluge i podržava razvoj i unapređenje lokalne samouprave kroz zajedničko delovanje članstva, u skladu sa evropskim standardima.

Japanska organizacija za tehničku saradnju - JICA

Nemačka razvojna banka - KfW


image Informativni centar za energetski menadžment

e-mail: sem@mre.gov.rs

tel: 011 360 4489


Javni poziv 2017 NOVO ___________________________ Javni poziv 2016